Keramične ploščice

Vseh barv, velikosti in oblik.

Beton

Kamen

Brezčasno

Les

Marmor

Stenske

La faenza je proizvajalec talnih oblog in keramičnih ploščic. Je eno izmed vodilnih podjetij na področju keramike. Znano je po inovativnih in estetsko dovršenih proizvodih ter vstrajni težnji slediti trendom na področju keramike.

Osredotočenost na kakovost in varovanje okolja sta njihovi glavni vrednosti, ko gre za proizvodnjo produktov.

Imola je italijansko podjetje z več kot 100-letno tradicijo. Znano je predvsem po povezovanju tradicionalnega z inovativnostjo.

Danes je eno najuspešnejših in mednarodno prepoznavnih podjetij keramičnih ploščic. Njihovi proizvodi so visoke kakovosti, ustvarjeni iz zgolj najboljših materialov.

Že od leta 1962 ima Keramika Piemme glavno vlogo v svetu italijanske produkcije keramike. Z najsodobnejšo tehnologijo in procesi ustvarja in distribuira vrhunske italijanske izdelke, ki izstopajo po kakovosti, slogu in oblikovanju. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da ponujajo inovativne rešitve z vidika estetike in oblikovanja in so okolju prijazni.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 in uresničuje strategijo njenega ustanovitelja: izdelovati marmor, granit in druge kamne z okolju prijaznimi postopki. Njihovi izdelki slovijo po tehnični dovršenosti in kakovosti uporabljenih materialov.

Kakovostno italijansko keramiko zaznamuje tipičen italijanski slog, oblikovanje in kakovost. Gre za keramiko, izdelano iz vrhunskih materialov ter najboljših surovin in ustvarjeno z najsodobnejšimi tehnologijami. Njihovi produkti so izraz močnih vrednosti, ki jih navdihujejo poštenost, etika in odgovornost.

Valentno dizajnerska keramika vnese v prostor toplino in mu da občutek domačnosti. Kar ploščice postavlja nad ostale, so njihova visoka trpežnost, enostavno vzdrževanje in dolga življenjska doba. Njihova kakovost prinaša visoko odpornost na kemikalije in obrabo.

Keramika Iris je ena izmed vodilnih v svetu proizvodnje keramičnih in porcelanastih ploščic. Podjetje je zavezano k ustvarjanju keramike z visoko tehnično in stilsko vrednostjo, za kar je značilno vrhunsko oblikovanje, o čemer pričajo mednarodne nagrade.

MYR Ceramica proizvaja kakovostne produkte, ki v prostor vnesejo harmonijo dekorativnih rešitev in elegance. Njihovo vodilo je ustvarjati keramiko, ki je klasična, atraktivnih kontrastov in čudovitih odtenkov.

Kontakt

Keramio d.o.o.
Ljubljanska cesta 80
2310 Slovenska Bistrica 

 

Delovni čas

Ponedeljek-petek:
9:00 – 12:00

13:00 – 17:00

Sobota, nedelja in prazniki:
ZAPRTO

Sledite nam

Copyright © 2020 Keramio d.o.o.

Politika zasebnosti  |  Izdelava Agencija DAMN.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Logotipi

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.